Servogear

Vrste plovila

Brzi trajekti

Servogear Ecoflow PropulsorTM nudi brojne prednosti za brze putničke brodove. Naš „all-inclusive“ pristup čini naš koncept učinkovitijim od bilo kojeg drugog poznatog koncepta na tržištu. To omogućuje najekonomičniji rad stvarajući opsežne uštede za vlasnike plovila, bez ugrožavanja brzine i točnosti. Osim navedenog, manja potrošnja goriva čuva okoliš od štetnih emisija.

Servogear Ecoflow PropulsorTM kombinira učinkoviti pogon sa visokom razinom udobnosti. Vrlo je pouzdan u radu i nije osjetljiv na promjene opterećenja, a što je jako važno u redovitom korištenju plovila. Siguran, pouzdan i ekološki prihvatljiv promet je danas od vitalnog značaja za uspjeh u putničkom prijevozu.

Servogear Ecoflow PropulsorTM omogućuje manju potrošnju goriva , manje NOx i emisije CO2

CATAMARAN H-GEAR IN-LINE CONFIGURATION

CATAMARAN PTI-GEAR TWIN INPUT-SINGLE OUTPUT CONFIGURATION

CATAMARAN U-GEAR CONFIGURATION

Radni brodovi

Radni brodovi imaju vrlo promjenjive zahtjeve, ovisno o vrsti poslova koje moraju obavljati. Servogear Ecoflow Propulsor ima sva potrebna svojstva koja obično potražuje bilo koji brzi radni brod. To su velike brzine i visoke vučne sposobnosti, odlična upravljivost i vrhunska kontrola plovila u nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Naš „tunel“ propelera smanjuje gaz i daje propeleru bolju zaštitu od plutajućih krhotina. Nadalje, moguće je ploviti na svim brzinama uz ekonomičan, siguran i ekološki prihvatljiv način.

SERVOGEAR – WORK BOATS

SERVOGEAR – Vik-Sandvik Crew boat concept

Motorne jahte – Jedrilice

Servogear Ecoflow PropulsorTM je razvijen naročito za brza plovila. Ovaj pogonski koncept smanjuje gaz i omogućava glatko i precizno manevriranje bez naglih pokreta. Plovilo može raditi optimalno u svim uvjetima. Servogear Ecoflow PropulsorTM je prilikom rada tih i učinkovit. On omogućuje duže operativno vrijeme između svakog točenja goriva. Naš čvrst i lagan propeler također može biti iskorišten i za jedrenje. Propeler pruža jedinstvenu kombinaciju dalekog dometa (operativno vrijeme), kada ga pogone motori, a prilikom jedrenja je gubitak brzine minimalan. Naš tunel propelera minimizira buku i vibracije i omogućuje nam korištenje tanje i mnogo efikasnije opreme.

SERVOGEAR – MOTOR YACHTS


SERVOGEAR – SAILING YACHTS