Cleaneco Industrial

Cleaneco Industrial d.o.o. je mlada, uspješna i brzorastuća tvrtka iz Zagreba, koja proizvodi ekološka, biorazgradiva sredstva za odmašćivanje, čišćenje i sanitaciju primjenjiva u svim vrstama industrija.

Uz to što proizvodimo ekološke proizvode, uz kalkulacijski prihvatljivo rješenje, još jedna od velikih prednosti naših proizvoda je da naš jedan proizvod može zamijeniti gotovo sva sredstva koja se koriste industriji.

Naši glavni ciljevi su očuvanje Vašeg zdravlja i okoliša, a u isto vrijeme jednostavnost primjene, efikasnost i financijska isplativost naših proizvoda. Poticani tim ciljem iz dana u dan povećavamo sigurnost i efikasnost naših proizvoda, te ih prilagođujemo potrebama i željama naših partnera.

U svakom trenutku smo Vam u mogućnosti pružati svu potrebnu tehničku podršku, te po potrebi zajednički sa Vama pronaći rješenje za gotovo bilo koji problem u Vašem kućanstvu ili Vašoj industriji.

Također u svakom trenutku, bez ikakvih obaveza možete zatražiti sastanak sa našim predstavnicima, te zatražiti prezentaciju ili praktično testiranje naših proizvoda u Vašem prostoru.

Naša vizija i želja u budućnosti je postati Vaš pouzdani, dugoročni partner koji će uvijek prilagođavati i unaprjeđivati naše proizvode u korak sa svim Vašim potrebama.