Cleaneco Boat Cleaner

Cleaneco Boat Cleaner je inovativno, snažno visoko kvalitetno sredstvo za odmašćivanje, čišćenje, održavanje i sanitaciju svih površina na brodu. Cleaneco Boat Cleaner je djelotvoran na inoxu, tekstilu, koži, plastici, gumi, drvu, gelcoatu i na svim ostalim perivim površinama na brodu. Sredstvo je 100% biorazgradivo i smije se izliti u more, nije štetno za ljude i okoliš, ne mora se ispirati, te ne nagriza niti oštećuje bilo koju površinu.

Način primjene:

Nanošenje raspršivačem – sredstvo se lagano rasprši po tretiranoj površini sa raspršivačem ili tlačnom prskalicom. Za manje nanose nečistoće ostavi se da djeluje od 5 sekundi do 2 minute (sredstvo neće napraviti nikakvu štetu na tretiranoj površini ukoliko se ostavi duže), te se obriše papirnatim ručnikom, spužvicom ili krpom. Za veće i tvrdokornije naslage masnoća ili nečistoća, ostaviti da djeluje do 10 minuta (nije važno ako se sredstvo osuši), te obrisati sa grubom stranom spužvice, žicom ili vlažnom krpom. Ukoliko se tretiraju veće površine, moguće ih je isprati i visokotlačnim čistaćem. Kod tretiranih površina koje su okomite, dobro je sa spužvicom utisnuti sredstvo na ciljanu površinu kako bi bolje djelovalo. Sredstvo nije potrebno ispirati.

Umakanje – tretirana površina se uroni u sredstvo, ostavi se uronjena 30 – 120 sekundi (sredstvo neće napraviti nikakvu štetu na tretiranoj površini ukoliko se ostavi duže), te se nakon izvlačenja iz sredstva pobriše ili se kod većih površina ispere radi jednostavnosti.