Privatno: Böning

Uređaji i oprema za brodsku automatizaciju

Böning Automationstechnologie GmbH & Co. KG – u skladu s DIN ES ISO 9001:2008, ispunjavajući visoke standarde kvalitete.

Održavanje kvalitete naših proizvoda na najvišoj razini je naš glavni cilj. Kako bi zadovoljili visoki standard, unutar naše proizvodnje su implementirani razni načini provjere kvalitete. To počinje od faze razvoja, a proteže se preko proizvodnje, završne montaže pa sve do puštanja odabranog sistema u rad.

Svi uređaji su klasificirani prema pravilima brodskih klasifikacijskih društava.

Svaka komponenta mora zadovoljiti unaprijed definirane uvjete za njezino korištenje.

U mogućnosti smo Vam ponuditi integrirane sustave koji su u potpunosti testirani i odobreni.

Stalno težimo uskoj suradnji sa klasifikacijskim društvima. Siguran rad brodova i pouzdanost naših proizvoda su naš najviši prioritet. Böning Automationstechnologie GmbH & Co. KG redovito surađuje sa sljedećim društvima:

  • American Bureau of Shipping (ABS), USA
  • Bureau Veritas (BV), France
  • Det Norske Veritas (DNV), Norway
  • Germanischer Lloyd (GL), Germany
  • Lloyd’s Register of Shipping (LRS), United Kingdom
  • Registro Italiano Navale (RINA), Italy
  • Maritime Register of Shipping (RMRS), Russia

 

Vizualizacija

Današnji veliki brodovi imaju implementirano mnogo različitih sustava koji zahtijevaju nadzor i kontrolu. Kako se gotovo svaki sustav isporučuje sa pripadajućom opremom, na „mostu“ se broj takvih uređaja povećava te se dolazi do točke kada se gubi na preglednosti. Ako sa tom činjenicom povežemo sigurnosne aspekte, dolazimo do zaključka da zbog gubitka preglednosti može doći do nezgoda i do raznih oštećenja.

Naš sustav omogućuje preglednije praćenje svih vrsta parametara. Sustav je kreiran temeljem različitih zahtjeva od klijenata, a može se proširivati koliko god za to postoji potrebe.

 

Primjer izgleda 19“ zaslona