Aventics

Kontrola pogona i specijalni sustavi

RexrothTehnologija iz tvrtke Rexroth Pneumatics se nalazi u mnogo različitih vrsta plovila s upravljačkim komponentama te istodobno nudi rješenja za postojeće sustave.

Zahvaljujući desetljećima iskustva, možemo ponuditi tehnički napredne i pouzdane proizvode.

Kako bi na otvornom moru omogućili veću sigurnost i postigli  bolju ekonomsku održivost, vodeća svjetska brodogradilišta i dobavljači diljem svijeta se oslanjaju upravo na tehnologije i sustave iz tvrtke Rexroth Pneumatics.

Na uspješnoj plovidbi.

S iskustvom, planiranjem i pravom kontrolom pogona.

Rexroth_Kao iskusni proizvođač originalne opreme u mogućnosti smo Vam ponuditi kontrole za motore, spojke, reduktore, mlazne pogone i vijke s promjenjivim usponom na koje podjednako računaju brodograđevna industrija, brodovlasničke tvrtke i privatni vlasnici.

Komponente

Kontrolne glave za namještanje signala, parametarski podesive kontrolne jedinice i aktuatorske komponente za implementiranje komandi tek su dio našeg proizvodnog asortimana.

Suptilan način moćne kontrole

Pneumatske kontrole brodskog pogona imaju dugu tradiciju.REXROTHBOSCHGROUP

I danas je to odgovarajuća tehnologija primjene, pogotovo za kontroliranje velikih i srednjih motora. Kontrolne glave i redukcijski ventili komponenti, logika radnih ventila, aktuatori, cilindri i elektropneumatski pretvarači mogu se pojedinačno konfigurirati u sustavu. Oni nude robusnu, pouzdanu i osjetljivu kontrolu brodskog pogonskog sustava bilo koje vrste i veličine.

Bez obzira da li plovite sa školskim brodom, suvremenim teretnim brodom, brzom jahtom ili sa robusnim radnim brodom – naš raznolik asortiman sustava i pojedinačnih komponenti otvara širok spektar aplikacija i nudi beskompromisnu pouzdanost.