O nama

Tvrtka Hruškar Marine d.o.o. je osnovana 2004-te godine.

Od svog osnutka do kraja 2019. godine tvrtka djeluje kao generalni zastupnik za MAN brzohodne (četverotaktne) brodske motore na području slijedećih zemalja: Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Makedonija, Kosovo, Rumunjska i Bugarska.

Service network

Osim navedenog, tvrtka Hruškar marine je također do kraja 2019. godine, ovlašteni zastupnik i za MAN-ov program plinskih motora.

Od siječnja 2020. godine, tvrtka širi svoju djelatnost na područje nautičke ekologije u regiji, te potpisuje ugovor za pravo ekskluzivne distribucije Marine programa za navedene teritorije sa tvrtkom Cleaneco Industrial d.o.o. koja proizvodi ekološka i biorazgradiva sredstva za čišćenje, odmašćivanje i sanitaciju kako u području nautike, tako i u svim ostalim granama industrije.

Osim djelatnika naše tvrtke o klijentima vode brigu te im u svakom trenutku stoje na raspolaganju i tehnički timovi tvrtke Cleaneco Industrial. Više informacija o našim poslovnim partnerima možete vidjeti pod odjeljkom Partneri.

Kako bi bili što konkurentniji te kako bi, prema potrebi, sa svojim opsegom ponude uspijevali ponuditi i druge proizvode koji se mogu objediniti sa postojećim programom proizvoda i „zelenim“ održavanjem, tvrtka Hruškar marine i dalje njeguje uspješnu suradnju sa tvrtkom Aventics Rexroth (Controlling system).

Osim navedenih, naša tvrtka surađuje i sa mnogim tvrtkama koje se nalaze u Republici Hrvatskoj. Zajedničkim djelovanjem, suradnjom postižemo bolje rezultate. Cilj je uvijek isti, zadovoljstvo kupca nam je uvijek na prvom mjestu.